هیچ محصولی در سبد خرید نیست.
یکی از مهمترین معضلات و مشکلات ساکنان ساختمانهای قدیمی عدم وجود آسانسور در این نوع ساختمانها است. به همین علت، این افراد باید روزانه مدت زمان زیادی را صرف بالا و پایین رفتن از پلهها کنند. بنابراین این افراد دچار مشکلات جسمی بسیار زیاد و همچنین اتلاف وقت میشوند. ساکنان ساختمان باید ابتدا با قوانین نصب آسانسور در ساختمان های قدیمی آشنا شوند؛ زیرا در این ساختمانها حتی فضای کافی برای نصب آسانسور نیز تعبیه نشده است. رفت و آمد در ساختمانهای بالای 3 طبقه فاقد آسانسور حقیقتا سخت و غیرممکن خواهد بود. بنابراین، بر اساس توافق شهرداری و سازمان مسکن و شهرسازی نصب آسانسور در ساختمانهای بالای سه طبقه، نصب آسانسور استاندارد و باکیفیت، الزامی خواهد بود.
انتخاب مکان مناسب برای نصب
در صورتی که ساختمان شما فضای کافی برای نصب آسانسور را نداشته باشد؛ امکان نصب آن نیز، وجود نخواهد داشت. مگر اینکه ساختمان مورد نظر، دارای فضای پاسیوی نورگیر باشد و یا تغییر وضعیت پله نیز بتواند فضایی مناسب برای نصب آسانسور را فراهم کند. با توجه به اینکه در ساختمانهای قدیمی فضایی برای نصب آسانسور تعیین نشده است، ایجاد فضایی مناسب برای آن، یکی از قوانین نصب آسانسور در این دسته از ساختمانها خواهد بود. فضای لازم برای نصب کابین و نصب کلی آسانسور، بر اساس فضایی که برای آن تعبیه شده است، متفاوت میباشد و ابعاد آن به صورت میانگین، در بخش زیر شرح داده شده است:
کابین سه نفره: 0.6 متر مربع
4 نفره: 0.8 متر مربع
5 نفره: یک متر مربع
حداقل فضا برای نصب آسانسور: 100*1600 یا 145*145 یا 120*120
تمامی ساختمانهای قدیمی بالای 3 طبقه، نیازمند نصب آسانسور هستند! بنابراین، رعایت قوانین نصب آسانسور در ساختمان های قدیمی ضروری است. در غیر این صورت، آسانسور شما به صورت کاملا غیراصولی نصب شده و شما مجبور به پرداخت جریمه به شهرداری خواهید شد. علاوه بر این، شما جهت کاهش خطرات آسانسور و پله برقی برای کودکان و سایر گروههای سنی نیز، باید قوانین نصب را رعایت کنید. برای کسب اطلاع بیشتر از این قوانین، میتوانید با کارشناسان شرکت آسانسور و پله برقی نقطه اوج در تماس باشید
دسته بندی:
اخبار آسانسورما به حریم خصوصی شما احترام می گذاریم و ایمیل های مهم را ارسال میکنیم
(در ساعات کاری)
دیدگاهتان را بنویسید